Zo organiseer je een onvergetelijke housewarming

Het organiseren van een housewarming is vaak een leuk moment na je verhuizing. Alle stress van het verhuizen zit er op en je bent nu toe aan het showen van je nieuwe plek. Je hebt veel familieleden en vrienden verteld over deze nieuwe plek, maar je hebt je nieuwe huis enkel nog op foto’s kunnen laten zien. Nu is het eindelijk tijd om je vrienden en familie uit te nodigen. Maar waar moet je nu op letten bij het organiseren van een housewarming? En wat maakt een housewarming een geslaagd feestje? Je leest het in dit artikel!

Bedenk wie je wilt uitnodigen

Het organiseren van een housewarming begint bij het samenstellen van een gastenlijst. Een feestje wordt gemaakt of juist verpest door de mensen die er komen. Je moet je voor het organiseren van een housewarming goed afvragen wie je wel en wie je niet wilt uitnodigen. Ook moet je uitzoeken hoeveel mensen je eigenlijk in je huis kwijt kunt. Natuurlijk kun je ook de keuze maken om de housewarming buiten te organiseren, maar dan moet je wel voldoende ruimte hebben om je huis heen en ook wil je eigenlijk niet dat de buren hier last van hebben. 

Haal de juiste housewarming feestversiering in huis

Voor een geslaagd housewarming feestje is voldoende feestversiering in huis halen natuurlijk van groot belang. Zonder slingers, ballonnen, confetti en andere feestversiering is het natuurlijk maar kaal. Met genoeg versiering maak je er écht een feestje van. In deze webshop kun je voordelig feestversiering bestellen.

Je housewarming feestje buiten organiseren

Als je ervoor kiest om je housewarming buiten te organiseren, dan moet je er eigenlijk altijd rekening mee houden dat je te maken kunt krijgen met slecht weer. Je moet dan dus in ieder geval zorgen dat de gasten droog kunnen staan of zitten, onder bijvoorbeeld een doek of een zijl. Mocht het echt gaan stormen, dan wil je de gasten ook de mogelijkheid kunnen bieden om naar binnen te gaan. Je moet dan wel binnen je huis over voldoende ruimte beschikken om dit mogelijk te kunnen maken. Nodig dus niet meer mensen uit dan je in je huis kwijt kunt, want het zou jammer zijn als er mensen buiten moeten blijven staan. Je moet de kamer dus ook niet helemaal volhangen met feestversiering.