Aannemer Naarden, geweldig bedrijf

Kennissen van mij zijn al een tijdje bezig met het verbouwen van hun huis, veel doen ze zelf maar een gedeelte hebben ze uit handen gegeven. Ook ik heb mijn handen uit de mouw gestoken om hun te helpen waar mogelijk is, maar verder dan een kopje koffie zetten en een broodje te smeren ben ik niet gekomen, ben niet zo handig. Nu zijn ze bezig met het plaatsen van een uitbouw, een grote klus wat ze maar uit handen hebben gegeven aan aannemer Naarden. Dit aannemersbedrijf heeft hier meer ervaring mee, en is nou net niet een klus om dit zelf te doen. Deze aannemer zorgt ervoor dat de juiste vakmensen de uitbouw gaan plaatsen, en dat dit ook goed en vakkundig gebeurt. Moet zeggen dat alles door aannemer Naarden uitstekend is geregeld, en binnen twee weken was de uitbouw al klaar, nu nog een kwestie van inrichten en mijn kennissen kunnen genieten van een sterk stukje vakmanschap. Inmiddels is mijn kennis er wel achter dat er bij verbouwen meer komt kijken dan alleen een hamer en een spijker kunnen hanteren, in het vervolg laat hij dit wel over aan een aannemer.  logo-4-e1454326981787

Mooi resultaat

Ik moet zeggen dat de verbouwing aan het huis van mijn kennissen een geweldig resultaat hebben opgeleverd. Niet alleen hebben ze nu veel meer ruimte in de woonkamer, maar ook is het een stuk lichter geworden dankzij de koepel die ze in het dak hebben plaatsen. Dit was een van de geweldige tips die ze van de aannemer hadden gekregen.  nick-hensen-1-108x300