Boxspring

Ben jij benieuwd hoe het is om een boxspring te hebben? Bij boxspring.nl kun je terecht voor diverse modellen boxspring bedden.  Zelf kun je de keuze maken of je een voeten of hoofdbord aan de box wilt hebben of dat je liever gewoon een kale box hebt. Daarnaast kun je de keuze maken uit verschillende soorten stoffen, poten en kleuren.

boxspring_bergen_01_1_2Een boxspring kan geheel naar eigen voorkeur samengesteld worden. Of je nou liever op je rug ligt of op je zei het maakt niet uit, er kan overal rekening mee gehouden worden om een bed samen te stellen dat geheel aan je eigen voorkeur voldoet. Om aan je persoonlijke voorkeuren te voldoen zal de box, matras en topmatras geheel op jouw slaappositie afgesteld worden.

Zo heeft een bepaalde boxspring bijvoorbeeld meer druk verdelers, waardoor de druk op de box beter verdeeld word en de box beter kan koelen. Ook kan er gekozen worden voor een elektrische box, deze geeft je het voordeel om gemakkelijker in het bed te stappen of om ‘s avonds gemakkelijker in bed te liggen, tijdens bijvoorbeeld tv kijken. Naast de box heeft de kwaliteit en de hardheid van het matras en topmatras ook erg veel invloed op het slaapcomfort.

boxpsring-twijfelaar-princeton_1Heb jij interesse in een mooie boxspring die geheel naar je eigen voorkeur is samen gesteld? Neem doe dan eens een bezoek aan de webwinkel Boxspring.nl. Heb je een mooi bed gezien en bekijk je hem liever in het echt nog eens na, of wil je liever nog wat meer informatie? Kom dan gerust eens langs in de winkel en laat je inspireren door onze specialisten, ze staan te alle tijden klaar om je te helpen.