Comfortabel een woning huren

Het zoeken naar geschikte personeelshuisvesting is in heel veel gevallen niet eenvoudig, maar bij nl-housing.nl heb je wel snel een geschikte woning voor je personeel. Je hebt hierbij ook nog keus uit verschillende woningen, zoals een appartement of een vrijstaande woning met een tuin. Wat voor personeel er ook uit het buitenland komt, een geschikte woning vinden doe je altijd. Het is belangrijk om te weten dat elke woning, voldoet aan alle regels en wetten voor het verhuren. 

Altijd een woning op maat

Of je nu als bedrijf op zoek bent naar een personeelslid met een hoge functie, of een woning voor productiepersoneel. Bij nl-housing.nl vind je altijd een geschikte woning, iedere woning heeft gemeen dat deze instapklaar zijn en er niets meer geregeld hoeft te worden. Internet en alle andere voorzieningen zijn al geregeld, als bedrijf huur je dus een woning voor een bedrag zonder extra kosten te hoeven betalen. Dit heeft ook als voordeel dat je nooit achteraf een rekening krijgt voor de woning.

Personeelshuisvesting

Voor lange en korte termijn

Een woning kun je zowel voor de lange als korte termijn huren bij nl-housing.nl, werknemers zullen zich altijd thuis voelen in de woning. De samenwerking met de huurders is belangrijk, om altijd het maximale resultaat te behalen voor zowel de huurder als de verhuurder. Je kunt al vanaf een week een woning huren, dit kan oplopen tot langer dan een jaar. Op de website lees je meer over de mogelijkheden voor het huren van een woning.