Comfortabele tuinsets voor meer rust

We leven in een hektische maatschappij: we staan onder tijdsdruk, we pendelen heen en weer of staan in de file en het stressmonster komt ongewenst en vaak onaangekondigd binnen. Daarom is het erg belangrijk om thuis te onthaasten, na het werk en in je vrije dagen.

Wie voorzien is van een tuintje, mag zich gezegend noemen. De buitenlucht, de bloemen, het gras, de open lucht…wat kan het heerlijk zijn om in je eigen comfortzone uit te rusten.

Ben je hierbij op zoek naar een tuinset in de aanbieding? Kom dan snel even piepen voor de laatste trends in buitenmeubilair.

tuinset in de aanbieding

Het belang van een goedgekozen tuinse

De tijd dat we op klapstoelen of ongemakkelijke plastieken kuipjes gingen zitten ,is gelukkig voorbij. Een tuinset is voorzien van stevige stoelen, met maximum zitcomfort, kussentjes, een tafeltje, voetbankje en ja, zelfs een volledige loungezetel hoort erbij. Een tuinset in de aanbieding kopen ,betekent niet dat je inboet op kwaliteit, nee…geniet van deze deal, het is reden om je tuin te pimpen en jezelf wat weer rust te geven.

Met een tuinset kan je ook makkelijk buiten eten, gasten vragen of gewoon met een boekje lekker niksen.

Ontwerptips voor een ontspannende tuin

Nu je voorzien bent van een tuinset in de aanbieding, geven we graag enkele tip om van je buitenruimte een stressvrije zone te maken.

  • Een van de belangrijkste elementen bij het creëren van een ontspannen tuin zijn comfortabele stoelen… voorzie voldoende plaids voor koelere avonden.
  • Houd bij het ontwerpen van een rustgevende tuin rekening met het kleurenpallet. Opzichtige kleuren prikkelen de zintuigen, dus kies voor meer neutrale of pasteltinten om je tuin sereen te houden.
  • Wegzinken in de middagzon is heerlijk, dus zorg ervoor dat er voldoende schaduwrijke toevluchtsoorden zijn, zoals een rustige eethoek in de tuin>
  • Als je chill-factor serieus wilt verhogen, is een waterornament een uitstekende optie. Het zachte geruis van water helpt om een ​​echte rustige sfeer te creëren die geweldig is om je hoofd leeg te maken!