De beste Elektricien Gouda

Ben jij op zoek naar een goede Elektricien Gouda? Dan kan je stoppen met zoeken want ik heb de juiste en de beste gevonden! Van den Heuvel is de beste Elektricien Gouda, en ik ben erg tevreden over de installatietechnieken die de man heeft gebruikt en ik kan weer jaren vooruit! Ik kan iedereen die op zoek is naar een elektricien doorverwijzen naar Van den Heuvel!

elektricien gouda 2

Snel geholpen

Toen ik in mijn nieuwbouwhuis ging wonen moest er natuurlijk veel geïnstalleerd worden. Ik heb bijvoorbeeld een aantal stopcontacten moeten laten installeren door de medewerkers van Van den Heuvel, maar ook moesten zij komen opdraven om ervoor te zorgen dat de spanningen omgebouwd werden in een aantal kamers. Na mijn eerste nacht in mijn huis had ik kortsluiting. De elektricien die ik eerst in had gehuurd had een veel voorkomend foutje gemaakt, waardoor ik een dag zonder elektriciteit kreeg te komen. Ik heb toen Van den Heuvel ingeschakeld, die er zo snel mogelijk aan is gekomen om mij uit de brand te helpen. Super service dus! Doordat ik zo snel geholpen werd heb ik de volgende dag weer gebeld en gevraagd of ze dan de rest van mijn elektriciteit even na konden kijken, en dit hebben ze de dag erna gelijk voor me gedaan, super fijn. Ik ben helemaal fan van het bedrijf en kan dan ook aan iedereen aanraden om daar je elektriciteit door te laten doen, dan weet je zeker dat het goed gebeurd!

elektricien gouda