De hortensia is een echte sfeermaker

tp2

Het gaat mij allemaal om gezelligheid in en om het huis – heb je mijn blog door de maanden heen een beetje gevolgd, dan weet je dat inmiddels wel. Daarom wilde ik vandaag eens stil staan bij het verschil dat planten kunnen maken. Met planten in je huis en in je tuin maak je het allemaal nog eens een stuk sfeervoller namelijk, laten we alsjeblieft het belang van de vrolijkheid die de natuur ons te bieden heeft niet vergeten. Niet alleen goed voor verse zuurstof in je leefomgeving maar ook voor een smaakvol interieur, veranda en tuin.

Pink Annabelle

Ik wilde je bij dezen wijzen op de website van de Tuinplanten Winkel, waarop ik afgelopen week een prachtige hortensia heb gescoord. Bijgevoegd twee afbeeldingen van de betreffende hortensia, de zogenaamde Pink Annabelle, in de volksmond.

tp1

hydrangea-arborescens-invincibelle-pink-annabelleWat ik fijn vind aan deze website en wat dan ook de reden is ‘m van harte aan te bevelen is het gegeven dat ze een bijzonder goede service hebben, de bezorging is er altijd snel en je krijgt van de organisatie een aangroeigarantie. Bovendien zijn ze echt betaalbaar en dat valt echt niet van elke plantenwinkel te zeggen. Erg fijn vind ik ook dat de betrekkelijke leek, zoals ondergetekende, een indruk krijgt van hoe je de planten moet stekken en moet plaatsen en je bovendien een indruk krijgt van hoeveel planten je op de vierkante meter nodig hebt, zoals te zien op de afbeelding hieronder.

tp4