Design bureaustoelen: wat is de nieuwste trends voor 2020?

Plannen om je kantoorinrichting te vernieuwen? Of ga je een nieuwe kantoorruimte huren? Dan kunnen design bureaustoelen natuurlijk niet ontbreken binnen je interieur. Als je nieuwe bureaustoelen gaat kopen wil je natuurlijk dat deze hip zijn en passen bij de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting. 

Lees in dit artikel alles over de nieuwste design bureaustoelen trends voor 2020!

Natuurlijke look

In ieder trendy interieur zie je tegenwoordig enorm veel natuurlijke materialen, zoals leer, grof linnen, metaal of hout. In een hippe kantoorinrichting mag deze “natuurlijke look” dan ook zeker niet ontbreken. Voor een trendy kantoorinrichting in 2020 kan je dus kiezen voor design bureaustoelen met natuurlijke materialen. Online kan je gemakkelijk zoeken naar bureaustoelen gemaakt van natuurlijke materialen als metaal, leer, hout of grof linnen. 

Robuuste bureaustoelen

Als je kiest voor natuurlijke materialen, volgende de trend hierboven, dan krijg je vaak ook te maken met robuuste bureaustoelen. En dat is hartstikke hip! Je ziet tegenwoordig steeds vaker robuuste meubelen en woonaccessoires in trendy interieurs. Ook als het gaat om kantoorinrichting wordt er steeds vaker gekozen voor robuuste meubelen, denk aan robuuste bureaustoelen of een boomstamtafel. Robuuste design bureaustoelen hebben een stoer uitstraling en kunnen de eyecatcher(s) van het kantoor worden. Deze trend past ook enorm goed bij een industriële inrichting van het kantoor. Naast een luxe en stoere uitstraling zijn robuuste bureaustoelen vaak ook erg stevig, waardoor ze een lange levensduur hebben en stabiel zitten. 

Minder is meer

Je hoort het zo vaak als het gaat over interieur trends “minder is meer” en het klopt ook altijd in iedere ruimte. Ook als het  gaat om kantoorinrichting geldt deze regel. Daarom zijn minimalistische design bureaustoelen de laatste tijd razend populair. De verwachting is dat deze ook in 2020 erg gewild zullen zijn. Echter passen deze modellen wel beter bij een minimalistische kantoorinrichting.

Poederkleuren

Zwarte bureaustoelen zijn natuurlijk nog altijd stijlvol en kunnen prima in je nieuwe kantoorinrichting. Maar wil je een keer iets anders dat aansluit bij de laatste kantoorinrichting trends? Kies dan voor poederkleuren, ook wel pastelkleuren genoemd. Deze zachte en frisse kleuren worden steeds hipper en zijn perfect om je kantoor op te vrolijken. Denk aan zacht mintgroen, roze of blauw. Er zijn genoeg design bureaustoelen te vinden in deze trendy kleuren.