Dit zijn de mooiste L-elementen

l-elementenOp internet

Voor in onze tuin ging ik op zoek naar l-elementen. Wij hebben namelijk een verhoogde vlonder, waar deze nodig zijn om het hoogteverschil op te vangen. Hierdoor zou het er een stuk afgewerkter uitzien, dan wanneer wij deze er niet zouden plaatsen. De rest van onze tuin is redelijk industrieel ingericht en ontwerpen, dus deze uitstraling wilden wij ook hierin doorvoeren. Het liefst wilde ik deze van beton hebben, omdat dit ook goed past bij de tegels die wij hebben. Daar ben ik toen naar op zoek zijn gegaan in verschillende tuincentra, maar ik kon niet precies vinden wat ik wilde hebben. Om die reden heb ik toen online mijn zoektocht verder doorgezet.

Mooi weer

l-elementen

Uiteindelijk kwam ik toen op Sietbeton Online, waar zij de l-elementen verkopen die ik heel erg goed vond passen. Doordat zij een enorm assortiment hebben, zaten de afmetingen die wij nodig hadden er ook bij. De prijs was een stuk lager dan wij begroot hadden, dus dat was een hele fijne meevaller. Hierdoor hebben wij namelijk geld over gehouden om uit te geven aan de meubels, welke wij inmiddels ook hebben gekocht. De bestelling van deze webshop kwam al na 2 dagen binnen, wat een stuk sneller was dan verwacht. Lang wachten hebben wij dus niet hoeven doen. Inmiddels is onze tuin helemaal af en kan ik niet wachten tot wij hier avonden met onze vrienden kunnen doorbrengen. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had, dus ik ben er ongelofelijk blij mee. Mocht jij hier interesse in hebben, neem op deze site dan zeker een kijkje!