Doe eens iets geks met je slaapkamer

Slaapkamers zijn belangrijke ruimtes in huizen. Het is niet alleen de plek waar mensen gaan rusten na drukke werkdagen of uitslapen in de weekenden, maar het wordt ook steeds vaker gebruikt als studie of werkplek. Omdat we dus best veel tijd besteden in onze slaapkamer mogen we er ook best wel wat aandacht aan besteden. Maar over het algemeen houden we onze slaapkamers toch vrij saai. Dat wil zeggen we gaan voor hetzelfde laminaat dat we op VTwonen hebben gezien, hangen het melkmeisje aan de wand als decoratie en kopen een witte Ikea kast. Niets bijzonders. Maar waarom zou je het niet een keer wat spannends maken? Hier geven we paar tips hoe jij je slaapkamer iets ‘gekker’ kan maken.

Beton als vloer of wanden

Een nieuwe woontrend is het gebruiken van beton cire in het afwerken van vloeren en of wanden. Dit product is sterk, duurzaam en hygiënisch omdat het voegen vrij is. Genoeg redenen om het dus te doen. Maar toch vinden we het een beetje een gek idee om beton in ons huis te doen. Toch is beton cire in de slaapkamer erg mooi. Kijk eens op het internet en zoek naar beton cire in de slaapkamer en je zult verstelt staan van je ziet. Beton cire is namelijk absoluut niet je traditionele lelijke beton. Nee, het is eigenlijk een erg mooi, stoer en egaal product. Omdat er ook nog eens meerdere kleuren beschikbaar zijn, heb je ook nog eens erg veel keuzemogelijkheid. Je kan je slaapkamer dus helemaal je eigen maken. Met beton cire in je slaapkamer zul je mensen versteld doen staan om je stijl.

Gekke accessoires.

Wat kun je nog meer doen om je slaapkamer een beetje bijzonder te maken. Een goede manier is door het met een paar leuke accessoires ‘gekker’ te maken.  Koop een beetje een aparte lamp, zet een gekke stoel in de hoek en neem een kast in een gekke kleur. Op deze manier maak je je slaapkamer vrij gemakkelijk toch net iets spannender.