Een digitale tijdschakelaar is een pré

Wanneer je start met een grote kweek, dan moet je wel een digitale tijdschakelaar in huis hebben. Tegenwoordig kan zoveel gecontroleerd worden, waardoor je bijna zeker weet dat niks meer kan mislukken. Ik heb een oude digitale tijdschakelaar maar die werkt niet meer naar wens. Zo heeft ‘ie ooit een dag totaal overgeslagen. Heel vreemd, alsof hij er even geen zin in had. Daarna is hij nog vaker aan het falen geweest, iets te laat starten, of opeens een reset aan het begin van de dag. Kortom, enorm vervelend, ik was meer tijd kwijt om dat ding te controleren dan dat ik in de kweek kon stoppen. Ik ben nu bij Growexpert een grote klant.

growexpert

Ik vind het ideaal wat ze allemaal online tot hun beschikking hebben. Wekelijks bestel ik voeding en andere kweek benodigdheden. Nu is het dus ook tijd om een digitale tijdschakelaar aan te schaffen, eentje van het nieuwste soort. Ik weet eigenlijk niet waarom ik hier zolang mee gewacht heb, ik had het veel eerder moeten doen. De kweken zijn gelukkig wel altijd goed blijven gaan, maar ik wil mijn energie dus liever aan andere dingen besteden. Het moet gewoon goed lopen, daar moet je altijd voor zorgen.