Een glazen deurluifel geeft uw woning een prachtige uitstraling!

Bent u op zoek naar een mooie en goede glazen deurluifel? Dan bent u bij Luifel aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot aanbod aan verschillende glazen deurluifels. Er zal door het ruime assortiment geheid een glazen deurluifel tussen zitten die aan al uw eisen zal voldoen!

Bij binnenkomst van uw woning of bedrijfspand wordt de eerste indruk gevormd door de entree. Glazen deurluifels van Luifel garanderen de juiste uitstraling.

Over luifel

Luifel is de website voor robuuste en duurzame deurluifels met een oog voor stijl en detail. Zij bestaan omdat zij weten dat het lastig is een mooie glazen deurluifel te vinden van goede kwaliteit op internet. De website heeft een groot assortiment van in Duitsland geproduceerde kwaliteit luifels met daarnaast een aantal eigen, in Nederland geproduceerde, deurluifels. Zij waarborgen de kwaliteit en hebben voldoende keus om u te laten slagen in uw zoektocht naar een praktische en fraaie deurluifel.

Op de webshop zijn vele producten te vinden en zoals eerder gezegd, is er voor iedereen een perfecte deurluifel te vinden!

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 0250-622345 of stuur een mail naar info@luifel.com. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen die te vinden is op de website. Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen. Doordat de medewerkers al veel ervaring hebben, kunnen zij uw vragen goed beantwoorden. Ook kunnen zij u een passend advies geven mits nodig is.