Een tolk die ons kon bijstaan in het Duits

De tolk Duits van het bedrijf sigvcooperatie.nl heeft ons uitstekend geholpen. Omdat wij een makelaarskantoor zijn die graag met succes ervoor zorgen dat wij de juiste woning vinden voor mensen. Krijgen wij natuurlijk ook te maken met mensen die de Nederlandse taal niet goed beheersen. Een familie die afkomstig is van ons buurland is verliefd geworden op een huis midden in het centrum. Echter kunnen zij onze taal redelijk verstaan maar echt spreken was soms lastig. Daarom hebben wij hen de keuze gegeven om iemand uit te nodigen die hun kan helpen met het vertalen van het koopcontract en hen kan bijstaan bij de notaris.

tolk duits

Verwacht een professionaliteit

Gelukkig kon de tolk Duits bij ons op locatie komen. Samen hebben wij hierdoor met de familie alles kunnen bespreken. Ook bij de notaris is alles zeer duidelijk en goed verlopen. Het was erg professioneel en dat gaf voor beide partijen een prettig gevoel. Omdat wij zeer tevreden zijn over de diensten die dit bedrijf heeft geleverd. Bracht mij dit op het idee om ons complimenten op dit blog achter te laten.

Neem maar eens een kijkje op de website en dan zal je zien dat je hier voor vele diensten terecht kunt als het gaat om vertaling. Hierdoor weet je zeker waar je over praat ook al ken je de taal nog niet. De mensen van dit bedrijf zijn erg vriendelijk en beheersen diverse talen.

tolk duits