Een zeer fraaie veranda in je achtertuin

01-Banner_TuinIdee2016_Ontmoetonsop_metpayoff_728x90pxSinds kort hebben wij een nieuwe aanwinst in de achtertuin, we hebben een fraaie veranda gekocht en laten plaatsen door een bedrijf dat wij als tip hebben gekregen van de buren. We wilde het al een lange tijd maar elke keer stelde we het uit door de weersomstandigheden. Nu het eindelijk zo ver is kunnen we ons geluk niet op en hebben we er geen moment spijt van gehad om dit aan te schaffen. De buren wisten dat wij dit al een lange tijd wilde want het is vaak ter sprake gekomen, ze gaven ons het nummer van het bedrijf waar hun het ook hebben gekocht en naar aanleiding van dat gesprek hebben we een afspraak gemaakt.

Op maat gemaakt

Het tuinhuisje was besteld en zelfs helemaal op maat gemaakt zo dat het goed in onze achtertuin passte.We hebben een aantal weken moeten wachten maar toen kwam het huisje eindelijk binnen. We hebben er al meerdere malen van genoten en zelfs ons eigen rustplekje van gemaakt. Zo kunnen we na aan drukke dag even onszelf afzonderen van alles en iedereen om ons heen.

Geen spijt

Sinds we de fraaie veranda hebben in onze achtertuin zijn we nog meer gaan genieten van onze vrije tijd. We hebben er dan ook geen spijt van gehad om dit aan te schaffen en zullen er de komende tijd vast en zeker nog veel meer van gaan genieten.S126-150x150