Eigen ontwerp muursticker, helemaal geweldig

Ik ben razend enthousiast over eigen ontwerp muursticker, hier heb ik zelf een ontwerp heen gezonden en binnen een paar dagen kon ik dit ontwerp al op de muur van mijn woonkamer plakken. Nu ik deze webshop op internet heb ontdekt wil ik steeds meer en meer. Zo heb ik inmiddels op de wc al leuke stickers met spreuken geplakt, en ben ik momenteel bezig om op de slaapkamer van mijn dochter een mooie afbeelding te maken. Ze is namelijk een groot fan van kabouters, dus ben ik nu bezig om een kabouterfamilie te ontwerpen om boven haar bed te hangen. Ben benieuwd als ik het ontwerp weer terug krijg, en ben zeker benieuwd naar de reactie van mijn dochter, ze weet nog van niets. Het leuke is dat mijn zus vorige week met het geweldige nieuws kwam dat ze zwanger was van haar eerste kindje. Ik natuurlijk weer het een en ander bedenken om via eigen ontwerp muursticker iets geweldigs te laten maken.  Eigen-ontwerp-muursticker-300x300 (1)

Een geweldig cadeau voor mijn zus

Ik heb er een hele tijd aan gewerkt,  maar het resultaat mag er wezen, ik heb een hele mooie muursticker laten maken met een trein en daarin de naam van mijn neefje, Job. Ja ik heb inmiddels een neefje gekregen, een wolk van een baby. Zodra ik te horen kreeg hoe de naam van de baby was en of het een jongen of een meisje was had ik min bestelling de deur uit gedaan, deze kreeg ik precies op tijd weer terug toen we op kraamvisite gingen.  logo-7