Eindelijk ons huis kopen in Spanje Alicante

huis kopen Spanje Alicante huis kopen Spanje AlicanteMijn ervaring met een huis kopen in Spanje in Alicante is ongelofelijk positief en dat komt voornamelijk door het bedrijf wat mij hiermee geholpen heeft. Zelf had ik hier namelijk veel te weinig kennis van en dat is wel nodig in een proces als deze. Daarom was ik ongelofelijk blij dat ik de tip van een oud-collega kreeg om contact op te nemen met Pure Spain. Zij had hier ook weer via een vriendin over gehoord en die had daar hele goede verhalen over verteld. Toen ik op hun website ging kijken, vond ik direct een ongelofelijk groot aanbod van woningen die op dit moment op de markt waren. Daar zaten er verschillende tussen die mijn ongelofelijk aanspraken, maar ik had geen idee waar ik eigenlijk moest beginnen. Daarom heb ik toen gebeld met een medewerker van deze onderneming. Zij was heel erg aardig en wist al mijn vragen super duidelijk te beantwoorden.

Het is helemaal rond

Het huis wat wij wilden kopen ligt in Spanje en om precies te zijn in Alicante. Hier heb ik zelf hele goede herinneringen aan, omdat ik daar vroeger als kind regelmatig kwam met onze caravan. Mijn man vond het in deze regio ook altijd leuk, dus dat kwam goed uit. Uiteindelijk is het in ongeveer 2 maanden helemaal geregeld, dus dat was vrij snel. Wij hadden zelf verwacht dat het langer zou duren, dus dit was mooi meegenomen. Mocht jij hier nou meer informatie over willen, dan raad ik jou aan om een kijkje bij hen online te nemen!