Een gecoate leuning in iedere RAL kleur bij RVSvakman.nl

Een zwarte trapleuning is op dit moment weer helemaal hip, maar zwart is een kleur die altijd blijft. Naast modern, stoer en hip is een zwarte trapleuning tijdloos en stijlvol. En het mooie contrast van een strak gestucte witte muur met een stoere, robuuste zwarte trapleuning zorgt voor een prachtig resultaat. En of u nu een een witte trap, een betonlook trap, een hout(look) trap, of een metalen trap heeft, een trapleuning met zwarte coating past eigenlijk altijd. En of de kleuren van de vloer en-of muren nu donker of licht zijn, en de stijl modern, trendy, of klassiek is, bij RVSvakman.nl vindt u altijd een passende trapleuning (en zwart kan eigenlijk altijd!).
RVS Vakman
En vindt u het idee van een gecoate trapleuning super, maar wilt u eigenlijk toch liever een antraciete muur combineren met een witte trapleuning, of vindt u zwart iets te hard en wilt u liever een leuning in de kleur antraciet. Wij zijn u graag van dienst. Bij RVSvakman.nl kunt u een trapleuning in iedere gewenste RAL kleur bestellen. Houdt hierbij wel rekening met het feit dat u t.b.v. montage van de leuningdragers RVS schroeven ontvangt.

Wilt u een trapleuning in een andere RAL kleur bestellen? Bestel dan ‘gewoon’ een zwarte trapleuning en zet in het opmerkingenveld de tekst ‘graag in de RAL kleur: ….’. Het opmerkingenveld vindt u in de laatste stap van het besteltraject (checkout). Wij zorgen ervoor dat dit helemaal goed komt en u een trapleuning met poedercoating in de gewenste kleur ontvangt. Geen enkel probleem dus! Een trapleuning zwart gecoat bij RVSvakman.nl, of toch een andere kleur? Wat de kleurkeuze ook is, wij zorgen voor een prachtige topkwaliteit trapleuning, op maat gezaagd, en voorzien van een hoogwaardige poedercoating!