Gezocht op : cv ketel delft

homeEen aantal weken geleden werd het steeds maar niet warm in mijn woning, ondanks dat ik de verwarming toch aardig hoog had staan. Ook werd het water slecht warm en begon ik er aan te twijfelen of mijn cv ketel nog wel goed werkte. Toen ik een kijkje ging nemen zag ik dat hij ook al wel verouderd was en dat het misschien wel tijd was voor vervanging, ik heb toen meteen op internet gezocht naar : cv ketel delft. Na dat ik dit had ingetypt kwamen er al vrij snel een aantal bedrijven bovenaan te staan met erg goede recensies, ik koos er willekeurig een uit en nam meteen contact op.

Goede service

Het was overduidelijk dat mijn cv ketel vervanging nodig had en daarom was ik super blij dat het bedrijf al snel kon komen. De service die ze verleende was echt top, ik heb nergens last van gehad en voor dat ik het in de gaten had hadden ze de ketel al geplaatst. De cv ketel delft zoekopdracht heeft dus goed zijn werk gedaan en dat heb ik hun ook meteen verteld, ze waren ook erg blij met mijn positieve reactie.

Tip

Is jouw cv ketel ook aan vervanging toe en woon jij ook in de buurt van Delft? Kies dan voor dit installatiebedrijf. Je krijg de allerbeste service en daardoor weet je meteen dat je alles in goede handen hebt gegeven.featureblock foto 3