Goede houtwormbestrijding

Zodra je op zoek bent naar een bedrijf die aan houtwormbestrijding doet, dan ben je bij Ongedierte Bestrijding & Preventie ( OB&P) aan het juiste adres. Dit bedrijf kan ervoor zorgen dat deze ongewenste beestjes uit jouw duurzame spullen blijft. Nadat wij in de gaten kregen dat ons tuinmeubels dit jaar allemaal gaatjes hadden, kregen wij meteen argwaan, het zal toch niet,…? Meteen een afspraak gemaakt met een erkend bedrijf die deze vervelende beestjes kan bestrijden. Uit eerdere ervaring weten wij dat daar geen enkel product uit de winkel voor helpt. In het begin lijkt het wel, maar naarmate de tijd vordert komen deze beestjes terug. 

Het bedrijf OB&P gebruikt enkel middelen die door dit erkende bedrijf gebruikt mogen worden en niet door de particulier. Zij kunnen na zo een behandeling ook de garantie geven dat dit ongedierte niet meer terug komt. 

Tuinset zonder ongedierte

Omdat onze tuinset er verder nog goed uitzag wilden wij deze laten behandelen door middel van houtwormbestrijding. Meteen een afspraak gemaakt en de volgende dag stonden zij al voor de deur.  Door gebruik te maken van de speciale middelen waarmee het bedrijf onze tuinset heeft ingesmeerd, is het ongedierte als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig dat deze mogelijkheid bestaat, anders waren wij genoodzaakt om een andere tuinset te kopen. Want als je dit ongedierte niet bestrijd, loop je de kans dat op een gegeven moment de meubels inzakken. 

Mocht jij ook last hebben van dit ongedierte en wil jij ook deze laten verwijderen, vraag dan eerst een offerte op hoeveel het allemaal gaat kosten.