Gusj, wat een leuke idee!

Gusj is een erg leuke winkel waar je alles kunt vinden voor het inrichten en/of stylen van een woning. Omdat ik mijn jongste zusje heb geholpen met de verbouwing van haar huis, mag ik nu, een jaar later, ook helpen met de styling. Omdat mijn zusje niet over één nacht ijs gaat moesten wij allen op zoek naar dat adres waar je sfeervolle en mooie spullen kunt aanschaffen die voorzien zijn van een goede kwaliteit.

Gusj

Dankzij de ruime keuze vind je exact wat je zoekt

Dit is gelukt en wel bij: Gusj. Hier vind je namelijk robuuste meubels en de meest warme en sfeervolle accessoires. Precies wat zo mooi past in de woning van mijn zusje. Met de complete aanschaf die zij heeft gedaan kan zij de aankomende jaren genieten van haar mooi ingerichte woning. De levering was erg snel en kwam ook op een zeer nette en gecontroleerde manier aan op het adres. 

Nu de woning helemaal af is, is het niet meer te vergelijken met de staat waarin wij de woning aantroffen. Dankzij de mooie persoonlijke style konden wij geen beter adres vinden om aan de wens, qua meubels enz, van mijn zusje te voldoen. Alles klopt en het is een erg fijn huis geworden. Neem daarom eens een kijkje op de website en kijk ook eens naar de events waar dit bedrijf ook te vinden is. Wij komen graag op bezoek en gelukkig niet meer om te werken maar om lekker op de bank te zitten met een lekkere kop koffie.

Gusj