Handige tip: woning ontruimen

woning ontruimenVandaag is het tijd voor een handige tip. Ik ga het vandaag hebben over woning ontruimen. Ik ga het hierover hebben omdat mijn oom pas geleden overleden is. Dit was erg pijnlijk nieuws voor mijzelf en voor de rest van de familie. Zeker omdat het erg onverwachts gebeurden. Wij hadden daarom helemaal niks geregeld omdat hij helemaal niet ziek was. We moesten daarom enorm veel regelen en hier hadden we toch wel wat hulp bij nodig. Mijn oom was al wel wat ouder en daarom konden we de hulp van Seniorenhulp inschakelen.

woning Wat doet dit bedrijf!

Seniorenhulp doet aan woning ontruimen maar bijvoorbeeld ook aan het opkopen van de inboedel. In dit geval hadden we beiden diensten van dit bedrijf hard nodig. Ze doen dit voor een mooie prijs en buiten dat hebben ze erg veel respect voor de situatie. Ze hebben ons in ieder geval erg geholpen want dankzij dit bedrijf was het huis al snel ontruimt en kwamen wij niet in de problemen met de woningbouwvereniging. De spullen van mijn oom zijn verder ook voor een eerlijke prijs verkocht op een veiling.

Wat een hulp!ontruimen

De hulp avn dit bedrijf heeft ervoor gezorgd dat wij het verlies van mijn oom een stuk beter hebben kunnen verwerken. Wij hebben hierdoor ook een prachtige begravenis kunnen regelen omdat we hier tijd voor hadden dankzij Seniorenhulp. Wij zijn overigens niet de enige die zo positief zijn over dit bedrijf, hier kwam ik achter tijdens het lezen van online recensies.