Heel snel mijn appartement verhuren

Snel geregeld appartement verhuren

Vlak voordat ik op wereldreis ging wilde ik toch nog mijn appartement verhuren. De voornaamste reden waren eigenlijk de kosten, want die begonnen behoorlijk op te lopen. Met mijn huisbaas had ik het erover gehad en hij vond het prima als ik dit deed. De enige voorwaarde die hij hieraan stelde, was dat alles intact zou blijven en dat hij zijn geld op tijd zou ontvangen. Dat vond ik allebei erg logisch en toen ben ik direct gaan zoeken naar iemand die hier een tijdje wilde wonen terwijl ik in het buitenland zou zijn. Na een korte zoektocht op internet kwam ik bij Stoit terecht. Dit is een onderneming die particulieren en bedrijven helpt met het (tijdelijk) beschikbaar stellen van hun woning. Toen ik hen belde, werd ik heel vriendelijk geholpen en dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten.

Mijn gevoel

appartement verhuren

Al een week nadat ik bedacht had om mijn appartement te verhuren, zat ik met hen om de tafel om mijn wensen en eisen te bespreken. Deze vonden zij allemaal erg redelijk en toen is er voor mij gezocht naar een geschikte huurder. Deze was ook al erg snel gevonden en ook het contract tekenen ging erg voorspoedig. Met een gerust gevoel stapte ik op het vliegtuig en dat was niet voor niets. Alle betalingen kwamen op tijd binnen en ik trof mijn stulpje in precies dezelfde staat als ik hem had achtergelaten aan. Ik zou dit aan iedereen aanraden die voor langere tijd weg gaat, neem dus snel een kijkje op de website!