Hier kocht ik mijn keuken in Breda

keuken Breda

Mocht jij een mooie keuken in Breda willen, dan kun jij het beste even een kijkje nemen bij Montall. Zelf ben ik met hen in contact gekomen door mijn ouders. Die wilden namelijk al langere tijd iets nieuws hebben, maar het kwam er nooit van. Iedere keer was er wel weer iets anders wat dit plan in de weg lag. Eerst was het mijn moeder die haar heup brak en daardoor een maand in het ziekenhuis heeft gelegen. Toen een tijdje later moest mijn vader aan zijn knie worden geopereerd en deze revalidatie heeft lang geduurd. Daardoor was het telkens niet handig om deze ruimte te laten renoveren. Inmiddels is dat allemaal over en is iedereen weer mobiel. Daarnaast hebben zij nu ook het benodigde geld bij elkaar gespaard en daarom vroegen zij mij op zoek te gaan naar een goede leverancier. Zelf hebben zij namelijk weinig verstand van internet en dat is toch wel handig bij dit soort zoektochten.

Nog even geduld

keuken Breda

Al vrij snel kwam ik voor een keuken in Breda uit bij deze winkel. Hierover las ik hele goede verhalen en daardoor kreeg ik veel vertrouwen hierin. Verder zagen alle afbeeldingen van de website er goed uit en pasten die goed bij de stijl die zij in huis hebben. Inmiddels is de bestelling geplaatst en ook al afgeleverd. Nu hoeven wij alleen nog maar te wachten tot de montage gedaan is en dan is alles af. Ik verwacht dat het ongelofelijk mooi gaat worden en ik ben ook echt super benieuwd.