Hier kwam ik op het idee om te kiezen voor kunstgras- grastapijt

Wat vind je van kunstgras-grastapijt? Dit is een tip die ik vandaag even achter laat op mijn site. Toevallig begint de zon zich deze week wat meer te laten zien, ook worden de dagen al wat langer. En net als vele anderen begin ik nu al voorjaarskriebels te krijgen. Het wordt dus tijd om plannen te maken voor de tuin. Omdat ik de afgelopen maanden niets heb kunnen doen en vooral binnen bezig was, ben ik nu eens op zoek gegaan op internet om wat leuke ideeën te verzamelen. Toen mijn oog viel op de site, kunstgras-grastapijt.nl, wekte dit eigenlijk direct mijn aandacht. En dus ben ik de site eens goed gaan onderzoeken.

Twee vliegen in één klap

Bij de firma, kunstgras-grastapijt heb ik veel informatie van de site kunnen halen. Het kunstgras is niet te onderscheiden van echt gras, en dat heeft mij doen besluiten om het voor mijzelf een stuk makkelijker te maken door in mijn voortuin dit tapijt te plaatsen. Hier staat namelijk in de zomer volop de zon. En dan heb ik vaak last van gras dat er bruin uit ziet omdat het is verbrand. En omdat het er zo netjes en mooi uit ziet, heb ik het mijzelf niet alleen makkelijk gemaakt door niet meer te hoeven maaien, maar ook ziet mijn tuin er weer helemaal pico bello uit!