Hoveniersbedrijf Van de Ven ging voor ons aan de slag

Hoveniersbedrijf Van de Ven hebben wij aan het werk gezet in onze tuin. Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht welke vorige week is opgeleverd. Wat een heerlijk gevoel om alles geheel naar eigen wens te gaan maken en natuurlijk ook onze tuin. Mijn man en ik weten heel goed wat wij mooi vinden, echter niet hoe wij dit moeten realiseren. Onze tuin werd namelijk afgeleverd als een grote zandbak. Dan lijkt het eenvoudig om dit op gewenste manier in te richten, echter zijn wij blij dat wij het niet eens zelf hebben geprobeerd maar dat wij hiervoor vakmensen hebben ingeschakeld. 

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Wij zijn klaar voor het voorjaar en de zomer

Bij Hoveniersbedrijf Van de Ven, kun je deze vakmensen dan ook zeker verwachten. Eerst komen zij op locatie kijken wat de opties zijn en wat de wensen van de klant zijn. Hierna wordt er een offerte gemaakt. Wij hadden deze zelfs de volgende dag al in huis. Die week erop kwam er een mooie bus aan van dit bedrijf met de vakmensen en alle (tuin)benodigdheden. De medewerkers waren erg vriendelijk en je kon zien dat zij plezier hebben in hun werk. Voor ons was dit ook erg leuk en dat maakte ons zelf ook erg enthousiast. Binnen een dag was onze hele tuin al klaar. Wat is er hard gewerkt zeg! Het eindresultaat is werkelijk verbluffend. Nu zijn wij klaar voor het voorjaar. 

Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant van dit bedrijf en daarom kunnen wij een ieder aanraden om gebruik te maken van de diensten die zij leveren.

Hoveniersbedrijf Van de Ven