Huis leeg na overlijden

verhuisliftDoor het overlijden van een goede kennis van mij heb ik aangeboden om de familie te helpen met het regelen van alles en nog wat. Het is natuurlijk ontzettend verdrietig als er iemand overlijd en het regelen van alles er om heen is vaak stressvol en zorgt er soms voor dat er niet eens tijd is om te rouwen. De familie kon het ontzettend waarderen dat ik dit had aangeboden en zij gaven aan dat het huis nog ontruimd moest worden. Het huis leeg na overlijden moest snel worden gedaan en daarom ben ik er direct mee aan de slag gegaan.

Een bedrijf

De familie had mij dus gevraagd om dit allemaal te regelen en daarmee bedoelden zij dat ik opzoek moest gaan naar een bedrijf dat kon helpen met het huis leeg na overlijden. Via het internet ben ik terecht gekomen bij Seniorenhulp.nl. Het leek mij een goed idee om een bedrijf in te schakelen dat hier natuurlijk ervaring mee zou hebben, zodat dit allemaal niet extra stress op zou leveren.

seniorenhulp-logoToen ik contact had opgenomen met het bedrijf heb ik voldoende informatie gekregen en heb ik dit voorgelegd aan de familie. Zij vonden het een goed plan en daarom heb ik daarna alles geregeld. Alles werd goed gedaan door het bedrijf en dit zorgde ervoor dat er tijd was voor de familie om andere dingen te regelen.

Omdat het nogal een gevoelig onderwerp is, merkte ik aan de mensen van het bedrijf dat hier heel goed rekening mee werd gehouden en dat kon ik heel erg waarderen!