Inboedel opkopen

Ik ben nu ongeveer een weekje opzoek naar een bedrijf dat de inboedel opkopen van het huis van mijn zo juist overleden moeder.  Na een tijdje te zoeken op internet ben ik terecht gekomen bij Seniorenhulp Nederland. Op de site had ik gelezen dat ze vaak actief zijn in de Randstad. Dit is mooi mee genomen aangezien het huis van mijn moeder net buiten Rotterdam.

Mijn moeder woonde op de vierde verdieping van een bejaardentehuis. En er is geen goede weg en vervoer naar buiten door de gangen heen.  Dus is het verstandig om een lift te huren om zo alle spullen door de raam naar buiten te vervoeren. Galerij8

Over het algemeen zijn bankstellen en kasten dus we moeten nog even kijken of we ze gedeeltelijk uit elkaar kunnen halen om ze door het raam te krijgen.  De kleine artikelen zoals servies en sieraden kunnen natuurlijk wel gewoon in dozen worden gedaan en dan naar beneden verwoord worden.

Ik heb met de eigenaar van het bedrijf afgesproken dat de inboedel word verkocht op een van de veilingen waar het bedrijf in contact mee staat. Natuurlijk houden wij de waardevolle dingen zoals foto’s en waardevolle sieraden zelf.

Galerij7

Seniorenhulp Nederland is een erg netjes bedrijf dat van te voren alles goed doorspreekt dit vind ik zelf persoonlijk erg fijn aangezien je in deze lastige tijden al veel te veel aan je hoofd hebt. De medewerkers van Seniorenhulp Nederland gaan erg fijn met je om in deze lastige tijd dit is erg prettig en het geeft je het gevoel dat er een stukje druk van je schouders word afgehaald.