Je eigen betonvloer egaliseren

logoIk kreeg laatst de vraag over hoe je het beste een betonvloer kan laten egaliseren. Nu is dit niet iets wat ik om het half jaar laat doen, zoals mijn interieur. Omdat dit toch een rotklus is heb ik eens bij de mensen om mij heen geïnformeerd en wat hun ervaringen hierover zijn. Dus vandaag mijn tips voor betonvloer egaliseren.

Bij egaliseren is het de bedoeling dat de vloer strak en glad gemaakt wordt. Hierdoor worden alle vlakken gelijkmatig gemaakt, dit is zeer belangrijk wanneer je verder gaat met de nieuwe vloer. Wanneer de ondervloer niet egaal is kan dit onder andere vochtproblemen veroorzaken. Om dus een goede kwaliteit van de nieuwe vloer te garanderen is het juist egaliseren essentieel.

egaliserenJe kunt, wanneer je handig bent ook zelf de vloer egaliseren. Wanneer je dit voor het eerst doet zijn er online genoeg stappenplannen te vinden. Al zou ik dit persoonlijk zelf uitbesteden. Doordat de meeste mensen hier geen ervaring mee hebben kan dit zeer lastig en tijdrovend zijn. Om een goed eindresultaat te krijgen kom je toch vaak uit bij een professional. Zo werd mij laatst verteld dat Zeb den Uyl zeer goede diensten verleend.

Professioneel laten egaliseren

sm5De mensen binnen mijn kring waren zeer te spreken over het vakwerk wat door Zeb den Uyl geleverd werd. Doordat zij specialist zijn op het gebied van vloerrenovatie hadden zij de klus snel en met een mooi eindresultaat weten te klaren. Daarom geef ik als laatste tip mee voor mensen die hun vloer willen laten egaliseren eens een kijkje te nemen op de website zebdenuyl.nl. Heb jij ook nog tips op gebied van betonvloer egaliseren reageer dan op dit bericht.