Een op maat gemaakte keuken in Oss door C&S Interieurs

Vorig jaar zijn we op zoek gegaan naar een keuken in Oss. Onze oude keuken was echt op en omdat koken een grote hobby van mij is, wilde ik echt een mooie keuken. We hebben verschillende speciaalzaken bezocht maar de standaardkeukens die ze daar hadden, waren het steeds net niet. Ik begon er een beetje moedeloos van te worden want ik wilde echt heel graag mijn droomkeuken.

Een keuken in Oss van C&S Interieurs

Keuken OssToen een collega van onze zoektocht hoorde, kwam ze direct met C&S Interieurs als tip. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van exclusieve meubels en keukens. Je keuken helemaal op maat gemaakt, helemaal volgens mijn wensen. Dat is pas echt een droomkeuken. Voor onze nieuwe keuken in Oss hebben we een bezoek gebracht aan de showroom van C&S Interieurs. Zij zijn gevestigd in Mariaheide. Dat ligt tussen Veghel, Uden en Oss. Prima bereikbaar dus.

Helemaal op maat gemaakt

Keuken OssIn de showroom hebben we gekeken naar de mogelijkheden. Vervolgens zijn we in gesprek gegaan met de meubelmaker en hebben we onze wensen kenbaar gemaakt. De meubelmaker heeft direct een paar schetsen gemaakt en we waren hier erg over te spreken. Het is echt bijzonder om op die manier betrokken te zijn bij het ontwerp van je keuken. Je kunt echt alles zelf bepalen. Van laden en kasten tot de hoogte van het werkblad en de plek van de gootsteen. Natuurlijk denkt de meubelmaker goed met je mee. Zij zijn tenslotte gespecialiseerd. Hij gaf ook goede tips en stelde de juiste vragen waar wij dan weer over na konden denken.

Inmiddels is onze keuken af en in gebruik. We zijn er nog steeds erg blij mee. Het is echt mijn droomkeuken geworden. En er is geen keuken zoals de mijne, hij is echt helemaal op maat gemaakt.