Kopjes bedrukken, wat een leuk idee

Kopjes bedrukken met ons logo, dat is nog eens een leuk idee. In de eerste instantie was ik op zoek naar een aanvulling voor de relatiegeschenken voor ons bedrijf. Toen ik op deze rubriek terecht kwam, bedacht ik mij dat dit beslist niet in onze keuken mocht ontbreken. Wij hadden namelijk diverse kopjes die in de loop der tijd los van elkaar waren aangeschaft. Wanneer wij bezoek ontvangen dan staat het natuurlijk een stuk representatiever als zij uit een koffiekop drinken dat is voorzien van ons logo en bedrijfsnaam. Dus toen ik deze website bezocht kwam ik direct al op dit handige en goede idee.

Kopjes bedrukken

Kwaliteit voor een lage prijs

De kopjes heb ik laten bedrukken en tevens heb ik een bestelling gedaan van een aantal usb- sticks om weg te kunnen geven. Toen deze bestelling binnen was heb ik natuurlijk direct de kopjes vervangen. Dit staat direct al eens tuk netter. De usb-sticks zijn welkom bij iedereen en ook deze zijn voorzien van ons bedrijfslogo.

Wat mij opvalt aan Maxilia, is dat je hier een uitstekende kwaliteit kunt verwachten voor een zeer aantrekkelijke prijs. De levering is erg snel en de spullen komen netjes verpakt aan. Daarom heb ik besloten om mijn complimenten achter te laten aan de lezer van dit blog. Neem eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van deze website. Hier kom je namelijk vanzelf op een goed idee waardoor jij iets unieks kunt toevoegen aan jouw relatiegeschenk(en). Of misschien net als ik, voor eigen gebruik.

Kopjes bedrukken