Lichtkoepels voor extra zonlicht

lichtkoepels-info-logo-white-smallEen van de dingen die ik heel erg belangrijk vind in een huis is licht. Het liefst heb ik zo lang mogelijk de lampen uit bij mij thuis, omdat ik kunstlicht niet heel erg fijn vind. De lampen gaan in de avond wel aan, maar dit stel ik altijd zo lang mogelijk uit.

Daglicht

Toen ik in mijn huis kwam wonen was ik eerst heel erg ongelukkig met het licht dat ik toen in het huis had hangen. Van de lampen kwam van dat witte licht wat alles heel erg bleek maakt. Zelf vind ik dat warme licht het mooist, maar toen ik alle lampen had vervangen door lampen met warm licht was ik nog niet helemaal tevreden.

vlakke_lichtkoepel_2De woonkamer was een ruimte met weinig natuurlijk daglicht. Omdat ik meer natuurlijk daglicht in de woonkamer wilde hebben ben ik op zoek gegaan naar lichtkoepels. Een van de eisen van de lichtkoepels was dat het voldoende licht door zou laten en het niet belemmerend zou zijn voor het uitzicht vanuit de slaapkamer.

Via het internet ben ik op zoek gegaan naar voorbeelden van lichtkoepels. Al snel zag ik dat ik op zoek moest gaan naar een platte lichtkoepel. Omdat ik zo enthousiast was over de lichtkoepels heb ik er direct eentje via het internet besteld, zodat deze snel geplaatst kon worden.

Toen de lichtkoepel binnenkwam heb ik deze gelijk laten plaatsen en daar ben ik heel erg tevreden mee. De lichtkoepel heeft ervoor gezorgd dat ik bijna geen last meer heb van een donkere woonkamer!