Marmeren vloer polijsten

Marmeren vloer polijsten zorgt ervoor dat het marmer weer als nieuw eruit komt te zien. Het is dan ook slim om het om de paar jaar de laten polijsten.

Polijsten

Marmer vloeren kunnen heel lang meegaan. Ze kunnen zelfs generaties mee gaan. Het moet alleen wel goed onderhouden worden en daar hoort marmeren vloer polijsten bij. Na een paar jaar wordt het marmer een beetje dof en trekt er vuil in. Hier is helaas niks aan te doen. Je kunt het proces wel vertragen door het goed te reinigen om de paar weken en het regelmatig schoonmaken. Na een paar jaar zal je toch aan marmeren vloer polijsten moeten beginnen om de vloer goed te houden.

Beschermt het vloer

Door marmeren vloer polijsten bescherm je ook de vloer. Na het proces van polijsten komt er namelijk een bescherm laagje op de vloer. Deze beschermlaag stoot water en vuil af. Hierdoor kan de vloer weer een aantal jaar mee. Na het marmeren vloer polijsten zal de vloer ook weer als nieuwe glanzen. Hoe hoog het glans van de vloer is afhankelijk van het soort polijst pasta. Voor de beste resultaat kun je het beste hoogglans pasta gebruiken. Op de onderstaande websites kun je meer leren over marmeren vloer polijsten.