Mooi wonen in het oosten van Nederland

Waar de vraag naar woningen in het westen van Nederland de laatste jaren hard is gestegen, zijn er toch ook nog altijd veel mensen die juist liever kiezen voor het oosten van Nederland. Twijfel jij wat voor jou de beste locatie is om te wonen? Wij geven verschillende tips en informatie en overtuigen je misschien wel om toch ook voor een andere woonplaats te kiezen.

Ik wil lekker ruim wonen

Een van de meest gehoorde redenen waarom mensen kiezen voor een woonplaats verder in het oosten van Nederland is dat ze graag wat ruimer willen wonen. Zowel de gemiddelde koop als huurprijs per vierkante meter liggen een stuk lager dan de prijzen die bijvoorbeeld in de Randstad zijn te vinden.

Er zijn dan ook veel meer woonmogelijkheden waarbij je vlak buiten een stad of dorp woont en dus alle ruimte voor jezelf hebt. Niet alleen heb je een woning die groter is, maar ook sneller de mogelijkheden om te beschikken over een tuin met een groot oppervlakte of misschien wil je meer in de bossen wonen.

Met de vele nieuwbouwprojecten die er in deze regio zijn kun je ook nog eens in een nieuwe en moderne woning wonen. Kijk hier naar de nieuwbouw in de Stedendriehoek om direct een indruk op te doen van de mogelijkheden.

Huis gaan kopen

Dichterbij de Duitse grens en centraal in Nederland

Wie ervan houdt om er lekker op pad te gaan en tripjes te maken die zit op een goede locatie in het oosten van Nederland. Het maken van tripjes door Nederland is gemakkelijk te maken, maar ook het bezoeken van Duitsland is een kleine moeite.

Dit geldt zowel voor recreatieve uitjes, als ook voor het reizen voor werk. Wie veel onderweg moet zijn of wil zijn kan hier al snel een woning vinden die daar goed bij aansluit.

Mooi wonen.

Meer natuur om je heen

Tot slot is het een veelgehoord argument dat mensen graag veel natuur om zich heen willen hebben. Ook dan zit je in deze omgeving juist op de goede plek, met alle natuur van de prachtige Veluwe. Het is de ideale omgeving om te gaan wandelen, fietstochten te maken of misschien om een workout te doen. De natuur geeft je naast vermaak ook de juiste ontspanning die we nodig hebben.