Muursticker wereldkaart goed idee

Nadat ik begonnen ben met mijn eigen bedrijf moest ik natuurlijk ook thuis een kantoor creëren. Een simpele tafel en daarop een oude printer, mijn laptop en de benodigde mappen en dat was het wel. Ik wilde de kamer wat voller en wat sfeervoller maken. Ik kreeg een idee om een muursticker wereldkaart op de muur te plakken. Muursticker wereldkaart past toch wel een beetje bij een eigen bedrijf?

muursticker-wereldkaart-met-pin-points

Goede koop en snelle levering

Ik kwam op de website van muursticker kopen, dat is een site met allemaal verschillende soorten stickers voor verschillende doelgroepen maar met één gebruiksaanwijzing. De sticker moet op de muur worden geplakt. Ik was dus opzoek naar een sticker van een wereldkaart, deze was makkelijk te vinden op de site door de ‘zoek’ optie te gebruiken. Gelijk kwam mijn gewenste sticker in beeld en kon ik deze bestellen. Het formaat was aardig groot en de prijs was perfect, voor zo’n grote sticker had ik wel verwacht dat ik iets meer zou betalen, dat viel dus reuze mee! De levering was ook snel, ik bestelde en had al snel de bestelling in huis.

Stickeren maar

De sticker moest natuurlijk nog wel op de muur, dat kon ik zelf wel doen met behulp van een vriend. Het was de koop waard en ik ben er zeker niet ontevreden mee. Ik weet zeker dat ik nog een sticker ga kopen want ik heb nog wel meer ideeën, mijn kantoor ziet er nu al leuker en voller uit. Moet je nagaan als ik nog meer ga plakken.

logo-7