Op zoek naar een huis? Ga naar Klik voor wonen

Ik heb inmiddels de leeftijd van 21 jaar bereikt. Dus het is hoog tijd om mijn vleugels uit te slaan, dus op eigen benen staan. Hoewel mijn ouders het maar niets vinden staan ze toch volledig achter mijn keuze. Ik ga op zoek naar een eigen woonruimte. Maar dat is alles behalve even doen. Wat is het toch moeilijk om een geschikte, vooral betaalbare eigen woning te vinden. Ik weet zelf nog niet of ik voor een koop of huurwoning ga. Op internet kom ik al snel op de site van Klik voor wonen terecht. Wat een keuze hebben ze daar zeg. En de prijzen vallen ook enorm mee. Mijn keuze is dus op een huis in Brabant gevallen. Via de site heb ik me ingeschreven voor een woning, en nu maar wachten zodra er iets vrij is.  Vrij snel kreeg ik bericht dat er een huur woning in Kaatsheuvel vrij komt. Ja ik heb toch maar de keuze gemaakt om eerst te gaan huren. Als me dat goed bevalt kan ik altijd nog tot koop overgaan. Ik heb een afspraak gemaakt bij Klik voor wonen om de woning te bezichtigen. Mijn ouders heb ik meegenomen, zij hebben meer verstand van het huren van een woning. En drie zien er meer dan één. logoKlik (1)

Ik ga verhuizen.

Het huurhuis in Kaatsheuvel is meteen in de goede smaak gevallen. Zelfs mijn ouders waren er enorm van onder de indruk. Ik ga dan ook verhuizen! Al met al is het super snel gegaan met het krijgen van een huis. En het leukste is ik woon nu vlakbij de Efteling!_146_9a.jpg.225x9999