Raamfolie ideaal voor op het raam!

Mijn broer is aan het verhuizen en ik help hem al een paar weken. Nadat we alle spullen in het huis geplaatst hebben en we veel met klussen bezig zijn geweest moesten we het huis gaan inrichten. Het huis was natuurlijk erg kaal en hij wilde graag een warm thuis hebben. Ik had mezelf voorgenomen om hier alles aan te doen. We hadden het huis al mooi geverfd en er hangen nu mooie schilderijen. Maar er miste iets en ik moest er achter komen wat er miste. Ik ben toen goed om me heen gaan kijken en kwam uit bij het raam. Het huis had namelijk een erg groot raam en dit zorgte voor een ongezellige sfeer. We hadden al gordijnen opgehangen maar die kan je natuurlijk niet hele dagen dicht houden. Daarom was ik op zoek naar iets anders iets unieks. Vervolgens ben ik op internet gaan zoeken naar iets leuks voor op het raam. Na goed zoeken kwam ik iets erg interessants tegen namelijk de website van Plak het zelf. Deze site kon er voor zorgen dat het huis van mijn broer er gezelliger uit kwam te zien. De site zag er mooi verzorgd uit en er was veel keuze op de site. Op de website van Plak het zelf kon ik muurstickers kopen en dat leek mij echt leuk. Alleen dit had het huis van mijn broer niet nodig want ik moest iets vinden voor op het raam. En gelukkig had de site daar ook een leuke oplossing voor. ik kwam namelijk raamfolie tegen. Het raamfolie zag er erg netjes uit en ik wist zeker dat dit veel warmte in zijn huis zou brengen. Uiteindelijk heb ik het raamfolie besteld en ziet het er erg leuk uit!

raamfolie_transparante (1) raamfolie_full_colour muurstickers_prints_vinyl (1)

Ik werk bij een kinderdagverblijf en wij vonden dat het er erg saai uit zag. Daar wilden wij wat aan gaan doen. We hadden alleen geen idee wat we hier aan wilde gaan doen. We wilden eerst de muur gaan verven maar we vonden dit uiteindelijk geen goede oplossing omdat dit er ook best wel saai uit ziet. We zijn vervolgens bij andere kinderdagverblijven gaan kijken en we kwamen daar ook niks leuks tegen. We willen er graag voor zorgen dat de kinderen het erg naar hun zin hebben en graag komen. Daar hoort ook een gezellige ruimte bij en die wilden wij creëren voor de kinderen. Uiteindelijk heb ik het initiatief genomen omdat ik vond dat het echt niet meer kon. De kinderen begonnen zelfs te zeuren dat het er erg saai uit zag. En dat wil je als kinderdagverblijf natuurlijk niet horen. En daarom ben ik op het internet gaan zoeken naar een creatieve oplossing. En na goed zoeken kwam ik op een prachtige website terecht die er voor kon zorgen dat het kinderdagverblijf er veel leuker uit kwam te zien. Ik kwam namelijk muurstickers tegen en het leek mij erg leuk als de kinderen een leuke muursticker uitkozen en deze op de muur plakten. Wat mij opviel was dat  de muurstickers nog goedkoop waren ook. Ik had namelijk een budget gekregen waarmee ik de ruimte moest opvrolijken en ik bleef makkelijk binnen het budget. En dat allemaal dankzij de muurstickers van Plak het zelf. Inmiddels hebben we de muurstickers besteld en hebben de kinderen de stickers met veel plezier opgeplakt. Ze vonden het super leuk en de ruimte ziet er nu veel leuker en gezelliger uit. We zijn hier super blij mee en ook de ouders van de kinderen zijn enthousiast.