Riool Ontstoppingservice Limburg, is een adres om te onthouden

Omdat ik zo tevreden ben over het bedrijf, Riool Ontstoppingservice Limburg ben ik op het idee gekomen om deze aanrader te delen met de lezer van dit blog. Hier staan immers een tal van aanraders op en dit is ook echt een adres om te onthouden voor als je bijvoorbeeld lekkage hebt. 

Toen ik laatst thuis kwam uit mijn werk en mijn tas op de eettafel zette, viel mij direct op dat de muur in mijn woonkamer nat was. Mijn huis heeft witte muren dus dat zie je meteen. Zelf kon ik al bedenken dat dit bij de badkamer van mijn buren vandaan kwam dus ik ben snel bij de buren gaan aanbellen. Toen ik mijn buurvrouw vroeg of zij lekkage had, keek zij mij vragend aan.

Riool Ontstoppingservice Limburg

Gelukkig konden wij snel iemand verwachten

Mijn buurvrouw had nergens last van vertelde zij, maar toen zij mijn muur zag is zij thuis toch even wat beter gaan kijken. Haar meterkast (die onder haar badkamer zit) stond al blank. Echter was in de badkamer niets te zien. Toch stelde ik voor om op zoek te gaan naar een riool ontstoppingservice in Limburg en al snel kwam ik bij dit bedrijf uit. Op de website kon ik zien dat je kunt verwachten dat de loodgieter snel aanwezig is als je dringend hulp nodig hebt. Dit kan ik inmiddels bevestigen want binnen tien minuten stond de loodgieter al te meten waar de lekkage vandaan kwam. Deze zat in de leidingen achter de tegels in de badkamer van de buren.

Riool Ontstoppingservice Limburg