Rolgordijnen voor onze slaapkamer

Rolgordijnen voor onze slaapkamer

BlocRolgordijnToen ik rolgordijnen ging uitzoeken voor onze slaapkamer op de website van blocrolgordijnen.nl, heb ik met de laptop boven gezeten en ben ik eens goed gaan kijken naar de kleuren opties. Het leuke van de website is dat er zo veel informatie op staat. En dat je elk rolgordijn precies op maat kan bestellen. Vroeger deed ik altijd maar standaard kleuren als het om dit soort dingen ging, maar ik vind het nu juist leuk om te kunnen combineren met kleuren. Ik heb de laptop gewoon letterlijk naast de muur gehouden en eens gekeken en ingebeeld welke kleur rolgordijnen ik moet hebben voor de ramen. Verduisterende rolgordijnen zijn er gelukkig ook in allerlei kleuren, en dat vind ik super fijn omdat in sommige bouwmarkten dit soort keuze maar op twee kleuren valt. Ik vind het een fijne en overzichtelijke site ik heb uiteindelijk gekozen voor twee rolgordijnen van “Gentle Lavender” ik weet zeker dat dit prachtig zal staan naast onze zilvergrijze muur. Hopelijk vind mijn vriend het ook mooi staan. Maar meestal mag ik dit soort dingen gelukkig zelf wel bepalen. Met in ons achterhoofd dat zodra hij met verschillende kleuren gaat werken het niet altijd goed komt. Daarom kiezen wij sowieso al om dit of samen te doen of door mij alleen. De metalen koorden wil ik allebei in het midden dus 1 links en 1 rechts. Dat breekt het geheel een beetje vind ik. Waarschijnlijk zal dit detail mijn vriend niet eens opvallen maar wat hij zeker zal zien is dat onze slaapkamer net weer even een tikje andere en gezelliger is geworden. Nu nog een bijpassend dekbed overtrek en misschien nog op zoek naar een ander schilderij met passende kleuren van de rolgordijnen, en dan hebben wij een hele andere kamer en kunnen wij weer een paar jaar vooruit.