Speciale sauna verlichting besteld

bulleysaunaSinds ik mijn sauna heb aangeschaft heb ik alleen maar genoten. Het is echt een heel erg rustgevend, om thuis te komen en dan de sauna in te stappen. Door mijn stressvolle baan is dit voor mij wel de beste manier om in de avond goed tot rust te komen. In een iets te enthousiaste bui heb ik de sauna verlichting van mijn sauna per ongeluk stuk gemaakt. Eigenlijk wilde ik eerst langs gaan bij de bouwmarkt om een normale lamp te kopen, maar dit leek mij heel erg onveilig. Het wordt namelijk heel erg vochtig in de sauna en ik wilde kortsluiting daarom vermijden.

Online besteld

In de bouwmarkt hadden zij ook geen sauna verlichting en daarom ben ik via het internet op zoek gegaan naar een vervangende lamp. Via de zoekmachine heb ik gezocht naar speciale verlichting voor in de sauna. Er waren weinig websites die precies aanboden wat ik zocht, maar naar even gezocht te hebben had ik hem gevonden.

lampOp de website van Bodyfitwebshop.nl zag ik precies dezelfde lamp als die ik stuk had gemaakt. Deze lamp was ook nog een stuk goedkoper dan de anderen die ik online had gevonden. Hierdoor had ik besloten om de lamp gelijk te bestellen, zodat ik weer een beetje licht heb in de sauna.

De lamp kwam binnen een aantal werkdagen binnen en deze was heel erg makkelijk te monteren. Nu de lamp er weer op zit kan ik weer genieten van de sauna. Deze keer ben ik wel een stuk voorzichtiger met de lamp!