Siersplit of grind?

Welke kiezelstenen hebben jouw voorkeur? Pas jij liever siersplit of grind toe? Deze twee kiezelsteen soorten hebben als grootst verschil dat de vorm anders is afgewerkt. Siergrind heeft een ovale en gladde afwerking, terwijl de siersplit grof is en onafgewerkte uiteinden heeft. Vaak wordt het split omschreven als de wat “stoerdere” kiezelsteen type. Waar je ook voor kiest, siersplit of siergrind kopen bij Siergrind33 bied je het tegen de scherpste prijzen online aan. Bestel je de kiezelstenen vandaag? Dan heb je het hoogstwaarschijnlijk morgen in huis. Twijfel niet en bekijk meteen het assortiment van Siergrind33; De kiezelstenen specialist!

Siergrind online bij Siergrind33.nl. Wanneer je grind online wilt bestellen, ben je bij Siergrind33 verzekerd dat je dit geheel veilig doet. Als eerst is de website Siergrind33.nl voorzien van SSL. Met de SSL-beveiliging ben je er altijd van verzekerd dat je privégegevens ook echt helemaal privé zijn. Daarnaast is Siergrind33 aangesloten bij keurmerken zoals Feedback Company en Webwinkel keur. Deze keurmerken verzekeren je dat het online aankopen via, bij hun aangesloten webwinkels, geheel veilig is. Daarnaast biedt Webwinkelkeur ook services aan zoals bindende geschillencommissie. Die als neutrale partij zorgt voor een solutie, mits er klachten ontstaan natuurlijk. Ook kun je echte reviews en ervaringen van klanten lezen die al reeds een aankoop hebben gedaan bij Siergrind33.

 

Weet jij welke kiezelstenen het best voor jou zijn? Grind en split zijn kiezelstenen met een kleinere korrelgrootte en worden vaak toegepast in een voortuin. Siergrind en split is in verschillende formaten en tinten verkrijgbaar, dus de voorraad is enorm. De keien zijn sierstenen die, afhankelijk van hun grootte, meestal voor vijvers en speeltuinen worden gebruikt. Dan heb je nog de rotsen. De kleinere rotsen van een paar centimeters, worden vaak gebruikt als schanskorfvulling. Maar je hebt ook grotere rotsen die ook gebruikt kunnen worden voor vijvers, speeltuinen en andere omgevingen. De keien en rotsen zijn ongeveer hetzelfde, alleen zijn de rotsen ruwer. De keien hebben een ronde vorm. Weet jij al welke kiezelstenen ideaal zijn voor jou?