Tuinbank was alles wat er nog nodig was

Tuinbank was alles wat er nog nodig was

 1001

Het huis was zo goed als af en ik was er dol blij mee, het had wel even wat tijd gekost namelijk, een volledige renovatie en een nieuwe, frisse, woning. Alle kamers waren aangepakt en de muren geschilderd. Ook nieuwe meubelen betraden het huis. Er hing een fijne energie. In de laatste maanden was ik ook bezig met de tuin, die werd stuk je bij beetje mooier en hij leek echt af te zijn; ik miste alleen nog een mooie tuinbank. Ik woon in een soort van hofje en een tuinbank zou goed passen bij het huis. Ik wilde de tuinbank een beetje laten overeenkomen met de kozijnen en koos daarom voor gebroken wit. Een tuinbank vinden deed ik op internet, via een goede meubel site zag ik een verscheidenheid aan tuin banken en na een half uurtje zoeken had ik de tuinbank van mijn dromen gevonden. De tuinbank was erg idyllisch en had mooie sierlijke vormen. Ik keek hoeveel er nog over was van mijn budget en kocht de tuinbank. Nog geen week later werd de tuinbank geleverd en ik vond het prachtig. Steeds als ik nu weer thuis kom krijg ik een glimlach op mijn gezicht omdat mijn huis er prachtig uit ziet van buiten. En dus ook van binnen! Ik ben een rijk en gelukkig mens.