Veiligheid staat voorop bij Je Steigertje

Je Steigertje Een tijdje geleden heb ik een bestelling geplaatst bij Je Steigertje. Het is namelijk zo dat ik heel erg graag zelf meer in mijn huis wil gaan doen, maar veel dingen waren te hoog voor mij. Ik ben zelf best wel klein en daarom moet ik eigenlijk altijd gebruik maken van een trap of opstapje. Deze had ik tot voor kort alleen niet en daarom gebruikte ik altijd een stoel. Deze was nooit heel erg stabiel en daardoor voelde het ook niet veilig. Mijn vriendin vond het ook nooit fijn als ik dit deed, want die was bang dat ik eraf zou vallen. Gelukkig is dit niet gebeurd, maar ik ben wel gaan kijken naar mogelijke alternatieven die wat steviger zouden staan.

Een goede ervaring

Je Steigertje

Tijdens mijn zoektocht kwam ik al snel uit bij Je Steigertje. Dit is een webshop met ongelofelijk veel producten waardoor jij met minder risico’s op hoogte kunt werken. In de bouw is dit zelfs verplicht en ik snap heel goed waarom. Je hoeft maar 1 misstap te maken en dan gebeuren er al ongelukken. Dit kan heel erg fout aflopen en daarom is het maar beter om voorzorgsmaatregelen te nemen. Bij bestelling werd tegen hele lage kosten verzonden en ik had het zelfs binnen een werkweek al in huis. Ik ben heel erg te spreken over de kwaliteit, want die voelt ongelofelijk goed. Daarnaast is hij handig in het gebruik en heb ik er nu al heel veel plezier aan gehad. Dit is echt een aanrader!