Verpakkingstape nodig?

Veel ondernemers kunnen niet zonder goede verpakkingstape. Dit brede plakband is uitermate geschikt om dozen mee dicht te plakken. Online is dit materiaal te bestellen via Jip Snel. Dit is een bedrijf supermarkt die voor veel branches artikelen op voorraad hebben. Hier, online, zijn diverse soorten tape te bestellen. Afhankelijk waarvoor deze tape gebruikt gaat worden is er een wel een goede verpakkingstape te vinden. De verschillende soorten zijn:

  • PLA (polymelkzuur) tape met natuurlijke rubberlijm
  • Papier-tape met Synthetisch rubberlijm
  • Papier-tape met natuurlijke rubberlijm
  • PP-tape met acryllijm

Welk soort tape je moet bestellen staat op de website van Jip Snel. Hier kun je lezen welk soort je het beste kunt gebruiken. Het komt overeen met hoe zwaar een pakket is. De dikte en ook de sterkte van deze tape wordt uitgedrukt in micron. Een micron wordt gebruikt voor het aangeven van de sterkte van bijvoorbeeld plastic zakken en hier voor de verpakkingstape. Een voorbeeld van welke tape je het beste kunt gebruiken ligt er dus aan hoe zwaar een pakket is. Komt het gewicht niet boven de 20 kilo uit, dan is een tape met 28 micron aan te raden. 

verpakkingstape

Verpakkingsmaterialen en veel meer, hier te verkrijgen

Voordeel is wanneer je als ondernemer artikelen voor je bedrijf nodig hebt, je hier bij Jip Snel alles kunt vinden. Deze groothandel is van diverse markten thuis en kan voor diverse branches artikelen leveren.  Alleen al van verpakkingsmateriaal is hier de keuze enorm. Van inpakpapier, tot palletdozen, verpakkingstape en ga zo maar door. Het scheelt in tijd en geld. Want de prijzen zijn hier bijzonder aantrekkelijk. Bovendien hoef je maar bij één winkel te bestellen en dat scheelt tijd.