Vloerlampen voor sfeerverlichting

Vloerlampen voor sfeerverlichting

Mijn vriendin en ik hebben nu al bijna zes jaar een relatie, en de laatste jaren sloop erin dat we het vervelend vonden telkens bij elkaar op bezoek te moeten. Maar zij woonde elders en studeerde daar, en waar ik woonde werkte ik ook, dus een goede oplossing was er voor ons destijds niet. We wilden allebei geen concessies doen aan onze toegewijdheid aan respectievelijk de studie en de baan en besloten het samenwonen dus nog even uit te stellen. Mijn vriendin is inmiddels klaar met haar opleiding en zocht specifiek naar een baan bij mij in de buurt. Onlangs kregen we het bericht dat ze aangenomen is voor een baan bij mij in de stad, en een hele uitdagende en leuke baan ook nog! Ze komt dus nu met plezier deze richting op en is inmiddels haar boeltje al aan het pakken om bij mij in te trekken. Het huis moet wel een beetje klaargemaakt worden voor ineens een vrouwelijk lid in het huishouden. Ik heb altijd een vrij mannelijk huishouden gehad, wat voornamelijk inhoudt dat ik de afwas wel eens laat staan en een beetje een kille inrichting heb. Dit laatste is althans wat ik hoorde van mijn vriendin, zij vindt het bij mij gewoonweg niet zo gezellig. Ik ken veel manier om een beetje gezelligheid te creëren, en het begint allemaal met sfeer. En sfeer kun je het beste bereiken met goed licht, een fijne belichting in het huis. Ik keek daarom onlangs een rond op websites voor lampen, en dan met name vloerlampen, aangezien die het beste een gezellige sfeer kunnen bewerkstelligen. Ik stuurde wat vloerlampen die mij waren opgevallen door naar mijn vriendin en zij kon zich direct achter mijn keuze scharen. Samen hebben we het aantal gelimiteerd tot enkele vloerlampen waar we nu nog uit moeten kiezen. Ik denk dat we uit die vloerlampen wel komen, en dat het samenwonen ook wel zal slagen!