Voorzie je woning van een uitstekende vloer met quick step impressive laminaat

Als je op zoek bent naar een goede vloer, dan kun je kiezen voor echt hout. Maar als je voor echt hout gaat, dan moet je wel rekening houden met de nodige nadelen. Het grote voordeel is in ieder geval dat je dan een echte houten vloer hebt en dus ook een mooie authentieke uitstraling in je huis hebt. Maar dat is eigenlijk het enige voordeel. Het is wel een belangrijk voordeel, want een vloer koop je ook omwille van de uitstraling die je graag in je huis wilt. Maar je moet dan wel om willen gaan met de nadelen. Hout is bijvoorbeeld een materiaal dat relatief makkelijk beschadigd kan raken. Als je bijvoorbeeld water op de vloer laat vallen, dan trekt dat meteen in het hout en dat kan verkleuringen opleveren. Dat betekent dat je de houten vloer altijd moet voorzien van wax of lak. Je moet de beschermlaag toevoegen om te voorkomen dat een druppel van het een of ander meteen leidt tot verkleuringen. Dat betekent dat hout niet bepaald onderhoudsarm is. Afhankelijk van het soort hout dat je in de vloer legt, kan het ook nog wel eens zacht materiaal zijn. Daardoor heb je snel krassen en dus moet je altijd heel voorzichtig zijn met de meubelen die je op het hout zet. Daar moeten dan filtjes onder en als die losraken, dan heb al snel krassen op de vloer. Een ander nadeel is dat je voor echt hout ook flink diep in de buidel moet tasten. Hout is sowieso duurder dan bijvoorbeeld laminaat of PVC. Als je dus liever een vloer hebt die wat vriendelijker is qua prijs en onderhoud, dan is een laminaat vloer misschien een betere optie. Maar als je wel heel erg graag een mooie uitstraling wilt die niet van echt hout is te onderscheiden, dan moet je wel kiezen voor de juiste soort laminaat. Je kunt dan ook het beste even een kijkje nemen op de site van voordeelvloeren.nl. Hier vind je verschillende soorten laminaat vloeren. De quickstep vloeren zijn bijvoorbeeld heel populair. Je hebt nu de quick step impressive laminaat vloer en deze is van uitstekende kwaliteit en niet van echt hout te onderscheiden. Dankzij een quickstep impressive vloer heb je dus in feite gewoon een houten vloer in de kamer. Je kunt het in ieder geval niet van echt hout onderscheiden. De enige manier waarop je het onderscheid echt voelt of ervaart is het gebrek aan nadelen die gepaard gaan met echt hout. 

De voordelen van een quickstep impressive laminaatvloer

De afwezigheid van nadelen is fijn, maar het is uiteraard ook prettig als een vloer over inherente voordelen beschikt. Ook dat is bij de quick step impressive laminaatvloer zeker het geval. Zo is de quickstep impressive vloer waterbestending. Dat betekent dat je niet een of andere laklaag hoeft te voegen. Daarnaast is de quick step impressive vloer bijvoorbeeld ook geschikt voor vloerverwarming. 

Kijk voor meer informatie op de website 

Als je meer wilt weten over de quickstep impressive vloer of 1 van de andere laminaatvloeren, dan kun je terecht op de site van voordeelvloeren.nl. Hier lees je bijvoorbeeld ook meer over vloersoorten als: 

  • Classic
  • Creo
  • Largo 
  • Majestic