Vouwdak kopen?

Van plan om een vouwdak te kopen, kom dan een bezoek brengen aan de showroom in Maassluis. Hier kan je, onder het genot van een heerlijk kopje koffie, de verschillende modellen komen bekijken. Een vriendelijke medewerker kan je hier alles vertellen over deze modellen en dat maakt heet maken van een keuze alleen maar makkelijker.

Wij wonen sinds kort in een zeer ruime woning met een groot dakterras. Echter is het momenteel niet fijn om hier te gaan zitten. De wind blaast je af en toe van dit terras af. Erg jammer, want wij hadden een hele andere voorstelling van dit terras. Wij zagen ons al heerlijk zitten, genieten van een heerlijk wijntje en wat lekkers erbij.

Een vouwdak heeft onze droom doen uitkomen

Nadat wij voor de zoveelste keer eerder naar binnen zijn gegaan omdat het buiten zitten niet lekker was, zijn wij op zoek gegaan. Al snel kwamen wij op de website van Voorberg zonwering & buitenleven terecht. Hier zagen wij de oplossing voor ons terras, een pergolazonwering. Dit model kan tegen een flinke bries en zelfs een buitje regen, daarvoor hoef jij niet binnen te gaan zitten.

Deze fraaie overkapping, die je weer snel kan inschuiven, kan je op verschillende manieren inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een terrasverwarming, een speaker en ga zo maar even door. Maar wat dacht je van een volledige tuinkamer hiervan te maken?