Waarom geen keuken van Bulthaup!

Omdat wij een keuken hebben laten ontwerpen door Bulthaup Den Haag en hier zo tevreden over zijn, bracht dit mij op het idee om mijn reactie achter te laten op dit blog. Mijn man en ik hebben het afgelopen jaar onze droom kunnen verwezenlijken. Namelijk, onze eigen woning bouwen. Dit is allemaal niet zonder slag of stoot verlopen maar het was al onze tijd en energie waard omdat wij nu echt naar dat eindresultaat gaan. Omdat wij een zeer grote ruimte hebben voor de keuken, wilde wij deze laten ontwerpen geheel naar onze eigen smaak. Hierdoor hebben wij een unieke keuken die nooit meer vervangen hoeft te worden. 

Bulthaup

Ons idee wordt werkelijkheid

Om op zoek te gaan naar een goed adres ben ik hiervoor het internet gaan raadplegen en al snel kwam ik op de website van Bulthaup Den Haag terecht. De informatie die ik op deze website vond, sprak mij erg aan en daarom besloot ik om een afspraak te maken. Samen met mijn man heb ik dit bedrijf bezocht om onze wensen te kunnen bespreken. Wat zo prettig is, is dat er met je wordt meegedacht. Wij hebben uiteindelijk een 3D versie van onze keuken mogen zien en mijn man en ik hadden hier niets meer aan toe te voegen. In één woord waren wij: sprakeloos. De keuken is inmiddels geplaatst en tot in de detail is deze perfect. De keuken geeft een toegevoegde waarde aan onze woning en daarom ben ik zo blij dat ik dit adres heb gevonden.

Bulthaup