Warmwater boiler van boiler markt

Altijd tot warm water beschikken in uw keuken, badkamer of andere plaatsen in huis? Boiler markt heeft een een ruim assortiment aan warmwater boiler. Hiervan hebben ze ook veel op voorraad.

Boiler markt beschikt over elektrische uitvoeringen, die compact en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij direct leveren. Een warmwaterboiler is gemakkelijk aan te sluiten en vereist weinig onderhoud. Het is eventueel ook mogelijk om de installatie aan ons over te laten.

Montage

De specialisten van Boiler markt begrijpen het als u niet uw boiler zelf wilt monteren. U kunt er dan voor kiezen om dit te laten doen door een van de gespecialiseerde monteurs. Bij hun is uw warmwater boiler in goede handen! Hier zitten wel kosten aan verbonden. Zo zijn de kosten voor het monteren van een close-in boiler in het keukenkastje €200,- en van een wandboiler 30 t/m 150 liter €350,-.

Wat is een warmwater boiler?

De warmwaterboiler heeft een belangrijke functie in de woning: opwarmen van het sanitair water. Er zijn een aantal type boilers te onderscheiden waarvan de elektrische boiler de meest bekende is. Een boiler is in zijn meest eenvoudige vorm, een goed geïsoleerd voorraadvat waarin een bepaalde hoeveelheid leidingwater wordt opgeslagen en op temperatuur wordt gehouden. Met uitzondering van een gasboiler wordt het water in het boilervat continu op taptemperatuur gehouden zodat de gebruiker onmiddellijk over warm water kan beschikken. Als energiebron kan een boiler elektriciteit, gas of stookolie gebruiken maar een koppeling met duurzame energiebronnen zoals zonnewarmte is ook mogelijk.