Wat is beton ciré?

Beton ciré, ook bekend als zichtbeton, is een soort decoratief beton gemaakt door het oppervlak van gevormd en uitgehard beton te polijsten zodat het aggregaat zichtbaar wordt. Het is een populaire keuze voor buitenruimtes zoals terrassen, opritten en zwembaddekken omdat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. Bovendien heeft het een unieke uitstraling die elke ruimte persoonlijkheid kan geven. Laten we eens nader bekijken wat beton ciré zo’n aantrekkelijke optie maakt.


De voordelen van beton ciré

Er zijn verschillende redenen waarom beton ciré zo’n populaire keuze is geworden voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Ten eerste is het ongelooflijk duurzaam. Gepolijst beton is bestand tegen spanen, scheuren en vlekken, zodat het er jarenlang goed uit blijft zien met minimaal onderhoud. Badkamer met beton ciré is daarom een hele slimme keuze om te maken.

Een ander groot verkoopargument is dat het onderhoudsarm is. Als het eenmaal gelegd is, hoef je het alleen maar regelmatig te vegen en te dweilen met een pH-neutrale reiniger om het er op zijn best uit te laten zien. Verzegelen of in de was zetten is niet nodig!

Tot slot kan beton ciré worden aangepast aan elke stijl. Van modern tot rustiek, er is een look die perfect is voor jouw ruimte. En omdat het in verschillende kleuren komt en gestempeld of gegraveerd kan worden met patronen, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een nieuw terras of opritmateriaal dat duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en aanpasbaar is, dan kan beton ciré de perfecte keuze voor jou zijn! Aarzel niet om contact op te nemen met een plaatselijke aannemer die gespecialiseerd is in decoratief betonontwerp en -installatie om vandaag nog aan je project te beginnen.

Bron: Webshop voor Beton Ciré