Wat kost een goed hordeur

De zomer heeft voordelen en nadelen

Natuurlijk kijken we al weer uit naar de zomer. We zien ons zelf al weer zitten in de tuin met een lekker drankje. De barbecue mag hierbij natuurlijk niet ontbreken.

En wat te denken van het nemen van een lekkere duik in het zwembad? Dit kan in het openbare zwembad zijn maar misschien ook wel gewoon thuis in het eigen bad. Heerlijk toch.

Maar de zomer heeft ook zo zijn nadelen. Bij het stijgen van de temperatuur komen er ook weer meer vliegen en muggen en dergelijke tevoorschijn. En die kunnen lastig zijn.

Sowieso willen we deze vliegende insecten liever niet in huis hebben natuurlijk. Het is daarom belangrijk om tijdig de horren weer te plaatsen. Heb je nog geen horren, denk er dan eens over na om er toch wat aan te schaffen. Het is toch zonde om alle deuren en ramen gesloten te houden als het lekker weer is buiten?

hordeur op maat

Hordeuren

Als het buiten aangenaam warm is, dan is het wel fijn om de deur lekker open te kunnen zetten. Zodoende kun je het huis ook weer ventileren en krijg je een beetje frisse lucht naar binnen. Om te voorkomen dat er vliegen en dergelijke naar binnen komen kun je een hordeur plaatsen. Het is af en toe goed kijken welke afmeting aan hordeur je nu precies nodig bent. Als je er niet uit komt of niet zeker bent van de maten dan is er een andere optie die sowieso past. Je kunt namelijk een hordeur op maat laten maken. Een hordeur op maat sluit altijd perfect aan en lijkt één geheel met je kozijn.

Er zijn tegenwoordig veel aanbieders op internet van een hordeur op maat die op hun website de mogelijkheden bieden om een tool te gebruiken. Door deze tool te hanteren kom je automatisch tot de perfecte hordeur voor jou. De kosten zullen je nog meevallen ten opzichte van een kant en klare hordeur.

Als je kiest voor een kant en klare hordeur dan willen we adviseren te gaan voor een plissé hordeur. Deze hordeur rolt zichzelf op in een cassette aan de zijkant en dit maakt hem zeer praktisch.